Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats

Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats

1.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 1
A. Frank Gore
B. Steven Jackson
C. Ronnie Brown
D. Joseph Addai

2.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 2
A. DeMarcus Ware
B. LaMarr Woodley
C. Terrell Suggs
D. Patrick Willis

3.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 3
A. Donovan McNabb
B. Matt Hasselbeck
C. Carson Palmer
D. Eli Manning

4.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 4
A. Anquan Boldin
B. Roy Williams
C. Antonio Gates
D. Steve Smith (Panthers)

5.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 5
A. Philip Rivers
B. Ben Roethlisberger
C. Tony Romo
D. Matt Schaub

6.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 6
A. Jamal Charles
B. Pierre Thomas
C. Darren McFadden
D. Marshawn Lynch

7.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 7
A. Willie Parker
B. Larry Johnson
C. Cedric Benson
D. Thomas Jones

8.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 8
A. Ray Rice
B. Maurice Jones-Drew
C. DeAngelo Williams
D. Cedric Benson

9.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 9
A. Ray Lewis
B. London Fletcher
C. Mike Peterson
D. Brian Urlacher

10.
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 10
A. Torry Holt
B. Hines Ward
C. Terrell Owens
D. Donald Driver

ANSWER KEY:

  • 1-A, 2-B, 3-A, 4-C, 5-A, 6-B, 7-D, 8-B, 9-D, 10-A

How'd You Do:

  • 10: The Best There Ever Was
  • 8-9: First Ballot Hall Of Famer
  • 6-7: Nice Player, Made An All-Star Game Once or Twice
  • 5-6: Serviceable Veteran Presence For 8-10 Seasons
  • 4-5: Played 1-3 Seasons in the Pros
  • 2-3: Storied College Career
  • 1: JaMarcus Russell
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 11
« Previous12345...1213
Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats 20

 |  E-Mail | URL
Brett is a former contributor to The Cardboard Connection.

    Leave a Comment: