Guess the Sale Price: Hockey Collectibles and Memorabilia

Guess the Sale Price: Hockey Collectibles and Memorabilia

RINK Image1. Super-Glide Synthetic Ice 20' x 48' Mini Hockey Rink

A. $12
B. $1,200
C. $14,500
D. $367,000

SUPERCHEXX Image2. Ice Super Chexx Bubble Hockey Coin-Op Game

A. $330
B. $600
C. $1,535
D. $5,502

HOCKEYMOM Image3. "Hockey Mom" Charm Made From .925 Sterling Silver

A. $.99
B. $14.99
C. $49.99
D. $99.99

GRETZKYHOCKEY Image4. Wayne Gretzky's 3-D Hockey 1998 For Nintendo 64

A. $.01
B. $4.99
C. $19.99
D. $89.94

HOCKEY FIGU Image5. Lot Of 90 Hockey Figurines For Fooseball Table? (Seller isn't sure what they game they are for)

A. $16.45
B. $55
C. $460.55
D. $760.90

BLACKHAWKS FAN Image6. Brand New Chicago Blackhawks 52" Ceiling Fan

A. $79.99
B. $114.99
C. $199.99
D. $269.95

STARTER JACKET Image7. Vintage Satin Montreal Canadiens Starter Jacket

A. $1.25
B. $25
C. $40
D. $65
E. $120
F. $6,700

71OPC CL Image8. KSA 8.5 1971-72 O-Pee-Chee Hockey Checklist

A. $.78
B. $77
C. 167.99
D. $587.11

1980HOCKEY USA Image9. 1980 USA Hockey 3.25" x 5" Glossy Team Picture Signed By Rob McClanahan

A. $1.30
B. $19.80
C. $60
D. $198.00
E. $330.30

1998Nagano German1 Image10. 1998 Nagano Olympics German Hockey Team Pin

A. $.01
B. $7.25
C. $50.01
D. $102.50

ANSWER KEY:

  • 1-C, 2-C, 3-A, 4-A, 5-C, 6-C, 7-D, 8-D, 9-A, 10-D

How'd You Do?

  • 10: The Best There Ever Was
  • 8-9: First Ballot Hall Of Famer
  • 6-7: Nice Player, Made An All-Star Game Once or Twice
  • 5-6: Serviceable Veteran Presence For 8-10 Seasons
  • 4-5: Played 1-3 Seasons in the Pros
  • 2-3: Storied College Career
  • 1: JaMarcus Russell
ebaysmalllogo Image



1514521294704040 1 Image
USA NATIONAL TEAM Hockey jersey, great for players,NEW, SIZE Large,
$29.99
1614867583294040 1 Image
JON MERRILL 2013-14 UD # 2 YOUNG GUNS SP RC TEAM USA WJC NEW JERSEY DEVILS
$1.34
2012227658294040 1 Image
Chris Chelios Team USA Olympic Signed Autograph Hockey Jersey JSA L62460
$129.99
1914202617764040 1 Image
Chris Chelios Team USA Olympic Signed Autograph Hockey Jersey JSA L62459
$129.99
1614867785244040 1 Image
CHARLIE COYLE 2013-14 UD # 2 ROOKIE MATERIALS JERSEY 1 BOX TEAM USA WJC WILD
$3.03
1614869599004040 1 Image
PAUL STASTNY 2013-14 UD # 2 GAME JERSEY 1 BOX TEAM USA ST. LOUIS BLUES
$2.26
3313838257154040 1 Image
New Team USA Olympics Tribal Tattoo Nike IIHF Hockey Jersey Best Gold Metal Game
$186.35
3013973136974040 1 Image
Team USA long sleeve thermal hockey Exte Large jersey NEW NWT Nike
$26.50



« Previous12345...1213

 Image


 |  E-Mail | URL
Brett is a former contributor to The Cardboard Connection.

Leave a Comment: