Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats

Football Card Trivia: 2010 Topps Football Back of the Card Stats

1.
QUESTION 1 FG Image
A. Frank Gore
B. Steven Jackson
C. Ronnie Brown
D. Joseph Addai

2.
Question2 LW Image
A. DeMarcus Ware
B. LaMarr Woodley
C. Terrell Suggs
D. Patrick Willis

3.
Question3 DM Image
A. Donovan McNabb
B. Matt Hasselbeck
C. Carson Palmer
D. Eli Manning

4.
Question4 AG Image
A. Anquan Boldin
B. Roy Williams
C. Antonio Gates
D. Steve Smith (Panthers)

5.
Question5 PR Image
A. Philip Rivers
B. Ben Roethlisberger
C. Tony Romo
D. Matt Schaub

6.
Question6 PT Image
A. Jamal Charles
B. Pierre Thomas
C. Darren McFadden
D. Marshawn Lynch

7.
Question7 TJ Image
A. Willie Parker
B. Larry Johnson
C. Cedric Benson
D. Thomas Jones

8.
Question8 MD Image
A. Ray Rice
B. Maurice Jones-Drew
C. DeAngelo Williams
D. Cedric Benson

9.
Question9 BU Image
A. Ray Lewis
B. London Fletcher
C. Mike Peterson
D. Brian Urlacher

10.
Question10 TH Image
A. Torry Holt
B. Hines Ward
C. Terrell Owens
D. Donald Driver

ANSWER KEY:

  • 1-A, 2-B, 3-A, 4-C, 5-A, 6-B, 7-D, 8-B, 9-D, 10-A

How'd You Do:

  • 10: The Best There Ever Was
  • 8-9: First Ballot Hall Of Famer
  • 6-7: Nice Player, Made An All-Star Game Once or Twice
  • 5-6: Serviceable Veteran Presence For 8-10 Seasons
  • 4-5: Played 1-3 Seasons in the Pros
  • 2-3: Storied College Career
  • 1: JaMarcus Russell
ebaysmalllogo Image



3210825356144040 1 Image
2010 Topps Platinum DUAL PATCH AUTO Montario Hardesty Joe McKnight 21 25
$69.99
3607773146674040 1 Image
2010 playoff contenders 209a DEMARYIUS THOMAS auto rookie BGS BCCG 10
$78.00
3511720763504040 1 Image
ANDRE ROBERTS 2010 TOPPS FINEST REFRACTOR AUTO NAME PLATE PATCH ROOKIE 47 99 !!
$9.95
2516262093144040 1 Image
Emmanuel Sanders 2010 Topps Peak Performance Rookie RC Auto BGS 9.5 with 10
$49.99
1913327920454040 1 Image
PATRICK ROBINSON ROOKIE TICKET AUTO CARD SP 2010 Panini Contenders RC
$0.99
1913327920834040 1 Image
MARCUS EASLEY ROOKIE TICKET AUTO CARD SP 2010 Panini Contenders RC
$0.99
2011724109064040 1 Image
DOMINIQUE FRANKS ROOKIE TICKET AUTO CARD SP 2010 Panini Contenders RC
$0.99
2011724109474040 1 Image
DAVID REED ROOKIE TICKET AUTO CARD SP 2010 Panini Contenders RC
$0.99



« Previous12345...1213

 Image


 |  E-Mail | URL
Brett is a former contributor to The Cardboard Connection.

Leave a Comment: