Quarterback Rookie Card Quiz

Quarterback Rookie Card Quiz

1. Which Drew Brees rookie year auto is this?
 2001RookiesStars Brees1 Image
a. 2001 Crown Royale Auto
b. 2001 Playoff Contenders Auto
c. 2001 Leaf Rookies and Stars Auto
d. 2001 Pacific Dynagon Auto

2. Which Tom Brady Rookie Card is this?
BradyRC Image
a. 2000 Fleer Tradition
b. 2000 Impact
c. 2000 Score
d. 2000 Ultra

3. Which Aaron Rodgers RC is this jersey patch from?
RODGERS RC Image
a. 2005 Exquisite Collection JSY AU
b. 2005 SPx JSY AU
c. 2005 SP Authentic JSY AU

4. Which brand is this Brett Favre RC?
FAVRE RC Image
a. 1991 Upper Deck
b. 1991 Pacific
c. 1991 Fleer
d. 1991 Wild Card

5. Which Mark Sanchez rookie auto is this?
SANCHEZ Image
a. 2009 Finest
b. 2009 Topps Chrome
c. 2009 Bowman Chrome
d. 2009 Bowman Sterling

6. Which brand is this Peyton Manning RC?
PEYTON Image
a. 1998 Playoff Contenders
b. 1998 SP Authentic
c. 1998 SPx Finite
d. 1998 UD3

7. Which Tony Romo rookie card is this?
ROMO Image
a. 2003 Playoff Contenders AU RC
b. 2003 SP Authentic AU RC
c. 2003 SP Game Used Edition RC
d. 2003 Leaf Rookies and Stars RC

8. Which Matt Stafford rookie auto is this?
STAFFORD Image
a. 2009 SP Authentic
b. 2009 Exquisite Collection
c. 2009 Ultimate Collection
d. 2009 Playoff National Treasures

9. Which Philip Rivers rookie auto is this?
RIVERSAUTO Image
a. 2004 Ultimate Collection AU RC
b. 2004 Playoff Prime Signatures AU RC
c. 2004 Sweet Spot AU RC
d. 2004 Topps Signature AU RC

10. What Joe Flacco rookie year jersey auto is this?
FLACCCCCOO Image
a. 2008 Gridiron Gear JSY AU RC
b. 2008 Finest Finest Autographed Patches
c. 2008 Topps Chome Rookie Autograph Patches
d. 2008 Topps Rookie Premiere Jersey Autographs

ANSWER KEY:

  1. C
  2. A
  3. C
  4. D
  5. C
  6. B
  7. A
  8. B
  9. A
  10. C

How did you grade out?

  • 9-10:Pristine football card mind
  • 7-8: Mint football card mind
  • 6-7: Near-Mint football card mind
  • 5-6: EX-Mint football card mind (excellent means bad)
  • 3-4: Fair football card mind
  • 1-2: Poor football card mind
ebaysmalllogo Image



2311929259344040 1 Image
DREW BREES 2010 TOPPS MAGIC BGS 8.5 AUTO 10 AUTOGRAPH CARD 44 SP SAINTS
$99.99
1210905676284040 1 Image
Drew Brees 2001 Sage Hit Auto Die Cut RC #65 250 BGS 9.5 10 Rookie Card
$399.99
1713718712754040 1 Image
2001 Drew Brees Upper Deck evolve #86 100 Rc Auto
$100.00
2613194086094040 1 Image
Drew Brees 2001 Upper Deck UD Graded #47 Rookie Card rc #237 500 PSA 10 Gem Auto
$295.00
3803000536524040 1 Image
2001 Topps Debut Football Hobby box ( Drew Brees, Vick, Tomlinson AUTO rookie)
$89.95
1312292166554040 1 Image
NEW ORLEANS SAINTS (50) Card Lot Rookie, DREW BREES, Jimmy Graham - Toon AUTO +
$8.99
3312490413014040 1 Image
2001 Bowman Chrome DREW BREES Auto rc rookie BGS 9 10 Auto SAINTS
$1,499.99
1114139810694040 1 Image
LEBRON JAMES 1991 PACIFIC WILD CARD BRETT FAVRE RC ROOKIES AUTO DREW BREES REFS
$10.50



« Previous12345...910

 Image

ebaysmalllogo Image



3904172445504040 1 Image
Aaron Rodgers AUTO SAGE Players Proof Green Bay Packers # 20 Rookie Card 2005 RC
$499.99
1213754989034040 1 Image
2005 AARON RODGERS AUTO PLAYOFF ABSOLUTE SPECTRUM ROOKIE #'D 249 PACKERS RC WOW
$500.00
2911995605364040 1 Image
8 10 8 15 13 15 11 15 = 1 1 UD Sp Authentic Jordan Rodgers Auto RC Aaron Brother
$50.00
1114198539894040 1 Image
2005 Playoff Contenders Aaron Rodgers AUTO RC Rookie Card
$749.99
2011356365364040 1 Image
hit JORDAN RODGERS auto rc DOLPHINS vanderbilt AARON RODGERS QB BROTHER
$2.00
3213428110864040 1 Image
2005 Ultimate Collection Aaron Rodgers Auto Rc (75 75) - BGS 9 with 9.5
$499.99
3809454724984040 1 Image
2005 Exquisite AARON RODGERS AUTO RC 12 25 JERSEY # Debut Signatures 1 1 Packers
$2,999.99
2615022279424040 1 Image
2005 Exquisite AARON RODGERS AUTO RC #d 2 25 Debut Signatures Rookie Autograph
$1,129.00



« Previous12

 Image

ebaysmalllogo Image



1713743603204040 1 Image
TONY ROMO M CASSEL MATT RYAN M SANCHEZ RC 2009 EXQUISITE 15 AUTO 4 SIGNATURES
$249.99
1907132465414040 1 Image
2003 Contenders Tony Romo SP RC AUTO BGS 9.5 w 10 AUTO 999 !! COWBOYS
$599.95
1908224879034040 1 Image
BGS 9.5 2003 SP Authentic Auto Tony Romo RC
$595.00
3011260507134040 1 Image
Tony Romo 2003 Playoff Contenders Auto RC #704 999 Blue Ink BGS 9
$300.00
3609920966684040 1 Image
TONY ROMO MARK SANCHEZ RC 2009 EXQUISITE RC AUTOGRAPH AUTO JERSEY # 1 15
$265.00
1912496464224040 1 Image
2003 Bowman Chrome Tony Romo Signed ROOKIE CARD SGC 98 Gem Mint 10 Auto 10 RC
$299.00
2715504378884040 1 Image
TONY ROMO - 2003 CONTENDERS SEASON TICKET ROOKIE RC AUTO BECKETT GRADED 9
$399.95
1114121782544040 1 Image
2003 PSA 10 TONY ROMO SP AUTHENTIC AUTO RC 209 1200 GEM MINT DALLAS COWBOYS
$575.00



« Previous12

 Image


 |  E-Mail | URL
Brett is a former contributor to The Cardboard Connection.

Leave a Comment: