2010 Baseball Card Trivia

2010 Baseball Card Trivia

1. There are two versions of Stephen Strasburg's 2010 Topps #661. One was released through the Topps' Million Card Giveaway site during Strasburg's MLB Debut, the other came out of the 2010 Topps Factory Set. Which card below is the more valuable Topps Million version?
Question1 Image

2. Which 2010 Baseball product does Stephen Strasburg not have a card in?
A. 2010 Topps Pro Debut
B. 2010 Topps Heritage
C. 2010 Finest
D. 2010 Allen & Ginter
E. 2010 Topps Tribute

3. Which "combo" did not appear in the 2010 Bowman "Expectations" insert set?
A. Evan Longoria/Alex Liddi
B. Joe Mauer/Buster Posey
C. Tim Lincecum/Stephen Strasburg
D. Milton Bradley/Jason Heyward
E. Johnny Damon/Slade Heathcott

4. Which player has been both a Finest Rookie Redemption and a Topps Red Hot Rookie Redemption?
A. Ike Davis
B. Jason Heyward
C. Mike Stanton
D. Carlos Santana
E. Brennan Boesch

5. Which card is not a part of the 350-card 2010 Allen & Ginter base set?
A. Isaac Newton
B. Captain Nemo
C. Mike Leake RC
D. Starlin Castro RC
E. Kanekoa Texeira RC

6. Which parallel below is numbered the lowest?
Question6 Image

7. Which product has a Roy Halladay UER (uncorrected error) in it's base set?
A. 2010 Topps Series 1
B. 2010 Topps Heritage
C. 2010 Topps Opening Day
D. 2010 Tristar Pursuit
E. 2010 Upper Deck

8. What is the card below numbered to?
Question8 Image
A. 50
B. 59
C. 61
D. 1
E. Not Numbered

9. Which 2010 Rookie has the most 2010 cards with 119?
A. Jason Heyward
B. Starlin Castro
C. Stephen Strasburg
D. Buster Posey
E. Madison Bumgarner

10. What are the pack odds of pulling a Bowman Chrome Superfractor from a 2010 Bowman Hobby Pack?
A. 1:33,000
B. 1:9,000
C. 1:11,000
D. 1:56,000
E. 1:4,500

ANSWER KEY:

  • 1-B, 2-A, 3-D, 4-C, 5-D, 6-D, 7-C, 8-E, 9-A, 10-C

HOW DID YOU GRADE OUT?

  • 9-10: Pristine Baseball Card Mind
  • 7-8: Mint Baseball Card Mind
  • 6-7: Near-Mint Baseball Card Mind
  • 5-6: EX-Mint Baseball Card Mind (excellent means bad)
  • 3-4: Fair Baseball Card Mind
  • 1-2: Poor Baseball Card Mind
ebaysmalllogo Image



3708645572394040 1 Image
2010 Bowman Platinum Baseball Factory Sealed Hobby Box Sano Trout AUTOS ???
$139.95
2313391424114040 1 Image
2010 BOWMAN PLATINUM HOBBY BASEBALL BOX - TROUT AUTOGRAPH POSSIBLE
$110.50
3011944242994040 1 Image
2010 BOWMAN PLATINUM HOBBY BASEBALL - 2 BOX LOT 6 AUTOS TROUT AUTO ?
$225.00
3215211313684040 1 Image
2010 BOWMAN DRAFT PICKS & PROSPECTS BASEBALL HOBBY BOX FACTORY SEALED, Free Ship
$139.99
1411264338624040 1 Image
2010 BOWMAN CHROME BASEBALL HOBBY BOX FACTORY SEALED NEW 1 AUTOGRAPH AUTO PER
$64.99
3708078983954040 1 Image
2010 BOWMAN PLATINUM HOBBY BASEBALL BOX TROUT, HARPER , STRASBURG AUTO ?
$114.95
3708078984114040 1 Image
2010 BOWMAN PLATINUM HOBBY BASEBALL - 2 BOX LOT 6 AUTOGRAPHS !
$227.00
2309739077834040 1 Image
2010 BOWMAN PLATINUM HOBBY BASEBALL - 6 BOX CASE TROUT, HARPER, STRASBURG AUTO?
$615.00



« Previous12345...1011

 Image


 |  E-Mail | URL
Brett is a former contributor to The Cardboard Connection.

Leave a Comment: