2010 Bowman Baseball Quiz

2010 Bowman Baseball Quiz

1. Which of the following refractors is lower numbered?
1 Blue1 Image
A. 2010 Bowman Chrome Austin Jackson Blue Refractor
B. 2010 Bowman Chrome Prospects Starlin Castro Blue Refractor
C. They are both numbered the same

2. All 4 playes below have a Bowman Chrome card, but which is the only player with a Bowman Chrome Auto?
A. Aroldis Chapman
B. Bryce Harper
C. Stephen Strasburg
D. Martin Perez

3. Which of these players do not have a card in 2010 Bowman?
A. Mike Stanton
B. Angel Morales
C. Desmond Jennings
D. Aaron Hicks

4. What player appears on the back of this "Bowman Expectations" insert?
BowmanEXPECTATIONS Image
A. Ryan Zimmerman
B. John Lannan
C. Tim Lincecum
D. Pedro Martinez

5. Which of the following players Bowman Chrome signature is this?
SIGNATURES Image
A. Donavan Tate
B. Drew Stubbs
C. David Lough
D. D.J. Lemahieu

6. Which of the cards below is the rarest/numbered the lowest?
Lowest Image

7. Which of the following players have a prospect auto, but are not in the "Top 100 Prospects" insert?
a. Anthony Gose
b. Wil Myers
c. Brett Jackson
d. Slade Heathcott

8. What other 2010 Topps product does the picture from the Joe Mauer "'92 Bowman Insert" appear in?
92BowmanJOEMAUER1 Image
a. Topps Series 1
b. Topps Heritage
c. Topps National Chicle
d. Topps Finest

9. Which of the following players non-auto Bowman Chrome Prospects card does not carry the distinction of being his "1st Bowman Chrome Card"
a. Starlin Castro
b. Aroldis Chapman
c. Jose Iglesias
d. Dustin Ackley

10. Which refractor below is not in 2010 Bowman?
a. Superfractor
b. X-Fractor
c. Red Refractor
d. Orange Refractor

ANSWER KEY:

  • 1-B, 2-D, 3-D, 4-C, 5-A, 6-C, 7-B, 8-C, 9-A, 10-B

How did you grade out?

  • 9-10: Pristine Bowman Mind
  • 7-8: Mint Bowman Mind
  • 6-7: Near-Mint Bowman Mind
  • 5-6: EX-Mint Bowman Mind (excellent means bad)
  • 3-4: Fair Bowman Mind
  • 1-2: Poor Bowman Mind
ebaysmalllogo Image



1510959308704040 1 Image
ROBINSON CANO 2010 Bowman Platinum Auto Jersey Relic Pinstripe Refractor Card
$30.00
1614040552044040 1 Image
2010 Bowman Sterling Aaron Hernandez Rookie rc Auto Patriots
$7.99
1214178407854040 1 Image
2010 Bowman Platinum Refractor Jesus Montero Auto Card 2008 Bowman Gold Card
$16.99
1214178436624040 1 Image
2010 Bowman Platinum Ref Ryan Chaffee Auto Card & 2002 Select Travis Hafner Au
$9.99
1614023992644040 1 Image
2010 ANTHONY RIZZO BOWMAN CHROME "BLUE" PROSPECT ROOKIE AUTO CARD PSA 8.5
$42.00
3214998149594040 1 Image
2010 Bowman Chrome Blue REFRACTOR AUTO Albert Almora #'d 93 99 RC BGS 9.5 Cubs
$149.99
3710363885374040 1 Image
RC3) 2010 Bowman Draft Chrome ZACH LEE Rookie Auto *Dodgers*
$19.99
3710363892444040 1 Image
RC3) 2010 Bowman Draft Chrome MIKE OLT Rookie Auto *Cubs Rangers*
$39.99



« Previous12345...1213

 Image


 |  E-Mail | URL
Brett is a former contributor to The Cardboard Connection.

Leave a Comment: